Συνάντηση Αντιπροσωπείας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Χαλκιδικής με επικεφαλής τη βουλευτή Κατερίνα Ιγγλέζη, με τους εργαζόμενους της Α.Τ.Ε και προέδρους των Αγροτικών Ενώσεων της Χαλκιδικής

Συνάντηση με τους εργαζόμενους των καταστημάτων της Α.Τ.Ε. (Πολυγύρου – Ν. Μουδανιών – Κασσάνδρας – Καλλικράτειας – Θέρμης) και των προέδρων των Αγροτικών Ενώσεων Μουδανιών – Πολυγύρου και Βραστάμων είχε αντιπροσωπεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκιδικής με επικεφαλής την βουλευτή στο νομό, Ιγγλέζη Κατερίνα.

Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Ν. Μουδανιά, μετά από πρωτοβουλία και κάλεσμα των εργαζόμενων της Α.Τ.Ε. και έγινε αμφίδρομη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από την εκχώρηση της «Αγροτικής Τράπεζας» στην «Πειραιώς».

Οι εργαζόμενοι εξέθεσαν τον προβληματισμό τους και την ανησυχία τους για το εργασιακό καθεστώς που τους επιφυλάσσει η νέα ιδιοκτήτρια τράπεζα αλλά και τις τραγικές επιπτώσεις για το μέλλον των αγροτών από την μεταβίβαση των δανείων τους. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκιδικής τους ενημέρωσε για το ιστορικό της απαξίωσης της τράπεζας, την μεθόδευση της κυβέρνησης για την σκανδαλώδη εκχώρηση, τις αρνητικές επιπτώσεις για τους αγρότες και την αγροτική ανάπτυξη της χώρας. Ενημέρωσε για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και διαβεβαίωσε την συνέχεια των αντιδράσεων, με κοινοβουλευτικές αλλά και κινηματικές παρεμβάσεις.

Στην συνάντηση κρίθηκε απαραίτητη η άμεση, ευρύτερη ενημέρωση των αγροτών – με την ευθύνη των Ενώσεων και Συλλόγων τους – για τις συνέπειες της εκχώρησης και η ανάγκη αντίδρασής τους στο πλευρό των εργαζομένων της Α.Τ.Ε.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκιδικής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: