Την πυρόπληκτη περιοχή της Ουρανούπολης επισκέφτηκαν σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκιδικής Ιγγλέζη Κατερίνα και ο γραμματέας της Ν.Ε. Χαλκιδικής Γκοντίνος Κώστας

Την πυρόπληκτη περιοχή της Ουρανούπολης επισκέφτηκαν σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκιδικής Ιγγλέζη Κατερίνα και ο γραμματέας της Ν.Ε. Χαλκιδικής Γκοντίνος Κώστας, όπου και ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής για την κατάσταση της πυρκαγιάς μέχρι στιγμής, που απείλησε οικισμούς της Ουρανούπολης, κατέστρεψε μεγάλες εκτάσεις αγροτικής παραγωγής και επέφερε μεγάλο πλήγμα στην τουριστική δραστηριότητα της περιοχής.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, διαπίστωσαν από κοντά την προσπάθεια των τοπικών αρχών για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους αλλά αναφέρθηκαν και στα ελλιπή προληπτικά μέτρα, γενικότερα στον νομό μας, που τον καθιστούν ευάλωτο σε τυχαίες ή εκ προθέσεως πυρκαγιές. Εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στους πληγμένους και δήλωσαν την διαθεσιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στον νομό, για ενέργειες που θα αποφέρουν γρήγορη αποκατάσταση της περιοχής.

Το Γραφείο Τύπου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: