Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για το αίτημα της Ε.Α.Χ. για ενίσχυση των δυνάμεων της ΕΛΑΣ στις Σκουριές

Σε αίτημα της προς τον υπουργό Δένδια,  η Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής ζητά την ενίσχυση και μόνιμη όπως αναφέρει, εγκατάσταση 10 διμοιριών ΜΑΤ (!) στην περιοχή των Σκουριών, ώστε να μην μετακινούνται καθημερινά από τους όμορους νομούς και ταλαιπωρούνται!!!

Το αίτημα της Ένωσης, δικαιώνει την εκτίμησή μας, ότι το πρόβλημα που προτάσσουν δεν είναι η αντίθεσή τους στην παράνομη φύλαξη μιας ιδιωτικής εταιρίας – ζημιώνοντας τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη με χιλιάδες ευρώ καθημερινά – αλλά αντίθετα, η εδραίωση μιας δύναμης – όχι μόνο καταστολής, αλλά κατοχής στην Β.Α. Χαλκιδική, στην υπηρεσία της El Dorado.
Θα περίμενε κανείς, η Ε.Α.Χ να απαιτήσει ενίσχυση για την κάλυψη των αναγκών του πολίτη της Χαλκιδικής και όχι να γίνεται ντίλερ της El Dorado, δικαιολογώντας τις παράνομες, εκβιαστικές, βίαιες και τρομοκρατικές κλήσεις πολιτών για λήψη γενετικού υλικού, που έγιναν πρόσφατα σε Ιερισσό και Θεσσαλονίκη. Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στην γενικότερη επιδίωξη που ήδη ζούμε: τον περιορισμό και την καταστολή των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, τον ακρωτηριασμό της Δημοκρατίας.

Οι πρακτικές που ακολουθούνται αλλά και το αίτημα της ηγεσίας της Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής, δεν ηρεμεί την κατάσταση που είναι και το πρώτο ζητούμενο αυτή τη στιγμή και σίγουρα δεν αντανακλά την θέση του συνόλου των αστυνομικών του νομού, που για άλλους λόγους υπηρετούν την Ελληνική Αστυνομία και την κοινωνία.

 

Το Γραφείο Τύπου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: