Σχετικά με την «πρωτοβουλία» του δημάρχου Πολυγύρου για τους δασικούς χάρτες

Σχετικά με την «πρωτοβουλία» του δημάρχου Πολυγύρου, που αφορά το θέμα των δασικών χαρτών και των προβλημάτων που απορρέουν εξ αυτών, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη έκανε την παρακάτω δήλωση:

Σε επανειλημμένες συναντήσεις μου με τους αγρότες και κατοίκους της περιοχής τοποθετήθηκα με σαφήνεια πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα που αφορά συγκεκριμένα χωριά του νομού μας. Εξήγησα σε όλους, φορείς και αγρότες, την θετική στάση του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην εκκρεμότητα των ιδιοκτησιών, χωρίς ταυτόχρονα να αλλάζει η αγροτική χρήση των καλλιεργούμενων εκτάσεων.

Και στα πλαίσια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τόνισα, πως θα τοποθετηθούμε ανάλογα στις όποιες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, έχουν σχέση με το ιδιαίτερο αυτό θέμα.

Από εκεί και πέρα όμως και αυτό πρέπει να κατανοήσουν άπαντες, πως δεν αναγνωρίζουμε τον ρόλο του θαυματοποιού και του όψιμου σωτήρα , σε κανέναν μνημονιακό δήμαρχο, που υπηρέτησε και υπηρετεί πολιτικές, οι οποίες οδήγησαν στην καταστροφή τον αγροτικό κόσμο. Τέτοιου είδους «πρωτοβουλίες», «δουλεύουν» τους αγρότες, είναι παλαιοκομματικά πυροτεχνήματα και δεν στοχεύουν στη λύση του προβλήματος.

Για όλους αυτούς τους λόγους και ιδιαίτερα παραμονές των δημοτικών εκλογών, δεν πρόκειται με την παρουσία μας να νομιμοποιήσουμε τέτοιες θεατρικές «πρωτοβουλίες».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: