Η Κ. Ιγγλέζη στην 4η Γιορτή Κτηνοτροφίας – Γεωργίας

Την 4η Γιορτή Κτηνοτροφίας Γεωργίας και Έκθεση Τοπικών Προϊόντων χαιρέτισε σήμερα, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ιγγλέζη Κατερίνα.

Η βουλευτίνα στο χαιρετισμό της τόνισε ότι η εγχώρια παραγωγή κτηνοτροφικών και γεωργικών προϊόντων είναι από τα σημαντικότερα εργαλεία παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας ενώ τα προϊόντα που παράγονται είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Επισήμανε ακόμη την τεράστια συμβολή της κτηνοτροφίας στην περιφερειακή ανάπτυξη ,στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού της υπαίθρου και στη μείωση της ανεργίας.

Ταυτόχρονα καυτηρίασε την κυβερνητική πολιτική που με την υπερφορολόγηση, υπερχρέωση ληξιπρόθεσμων οφειλών , ξεπούλημα της ΑΤΕ που αποτελούσε δεκανίκι του κτηνοτροφικού και γεωργικού κλάδου ,απώλειας των εξισωτικών αποζημιώσεων από λανθασμένους χειρισμούς της κυβέρνησης και τέλος με την εγκληματική αδράνεια στο θέμα της φετινής επιζωοτίας του καταρροϊκού πυρετού, οδήγησε στη φθίνουσα πορεία του κλάδου καθιστώντας τη χώρα μας ελλειμματική σε βασικά κτηνοτροφικά προϊόντα.

Η Κατερίνα Ιγγλέζη έκλεισε το χαιρετισμό της με τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει ουσιαστικά την κτηνοτροφία και ειδικά την παραδοσιακή εκτατική κτηνοτροφία που αποτελεί το βασικότερο παράγοντα για τη βιωσιμότητα της υπαίθρου .

Στη συνέχεια αποχώρησε για να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο των κτηνοτρόφων έξω από το υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: