Συνάντηση Κατερίνας Ιγγλέζη με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χαλκιδικής

Ιερισσός 28/2/2015

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Ιγγλέζη με το Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής στα γραφεία του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως τα προβλήματα του κλάδου στη Χαλκιδική, αλλά και του Τουρισμού γενικότερα .Τομέα που αποτελεί κυριολεκτικά τη βαριά βιομηχανία της χώρα μας και που όμως ταυτόχρονα χρειάζεται φροντίδα, αναβάθμιση, και ευελιξία .
Η Ένωση Ξενοδόχων αναφέρθηκε στα κύρια προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο συμπεριλαμβανομένων και των ελλιπών υποδομών του Νομού όπως το απαρχαιωμένπο οδικό δίκτυο και τις τραγικά ελλιπείς υποδομές σε παροχές υγείας. Επίσης αναφέρθηκαν και στο θέμα των Σκουριών Χαλκιδικής τονίζοντας ότι Τουρισμός και εξόρυξη χρυσού δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συνυπάρξουν.
Τέλος και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η Χαλκιδική είναι ένας πολύ ιδιαίτερος Νομός , που συνδυάζει αρμονικά ορεινή και παραθαλάσια ομορφιά δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να την εξερευνήσει και να την χαρεί και μετά το τέλος της Θερινής Περιόδου. Η Χαλκιδική αποτελεί έναν προορισμό για όλο το χρόνο που μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες όλων των ηλικιών και προσφέρει δυνατότητες για ανάπτυξη του Τουρισμού και κατά τους χειμερινούς μήνες .
Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση από μέρους της Κατερίνας Ιγγλέζη για περαιτέρω συνεργασία με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου και την αναβάθμιση της ποιότητας των παροχών Τουρισμού στο Νομό Χαλκιδικής .

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: