Δελτίο Τύπου

Ιερισσός 1 -3-2015
Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 1 Μαρτίου η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη ,παρευρέθη στην τελετή επιμνημόσυνης δέησης για τους 62 συμπατριώτες μας που εκτελέστηκαν από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 23/2/1944 στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα και σε μια λιτή τελετή διαβάστηκε το χρονικό της ημέρας και το προσκλητήριο νεκρών. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Κατερίνας Ιγγλέζη με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας στο χώρο των Φυλακών . Παρατέθηκαν επιγραμματικά κάποια από τα σοβαρά προβλήματα της Υπηρεσίας που αφορούσαν τόσο λειτουργικά προβλήματα ,όπως έλλειψη κατάλληλου χώρου στέγασης και ανεπαρκούς υλικοτεχνικής υποδομής , όσο και θέματα εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας .Καταγγέλθηκε ακόμα ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα που αφορά των θάλαμο κρατουμένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής , όπου σύμφωνα με τις καταθέσεις των Φυλάκων δεν τηρεί ούτε κατά το ελάχιστο τις προϋποθέσεις για ανθρώπινη και ασφαλή φύλαξη των κρατουμένων ασθενών και των συνοδών τους .
Η συνάντηση έκλεισε με δέσμευση της Κατερίνας Ιγγλέζη για γνωστοποίηση των προβλημάτων στα αρμόδια Υπουργεία και προσπάθεια επίλυσης τους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: