«Οι Γυναίκες Επιχειρηματίες Τολμούν»

Δελτίο Τύπου

Ιερισσός, 9 Μαρτίου 2015

Το Σάββατο 7 Μαρτίου, η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, παραρεύθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών ( Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε) με θέμα » Οι Γυναίκες Επιχειρηματίες Τολμούν» ,στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.
Η Κατερίνα Ιγγλέζη αναφέρθηκε στον ρόλο της γυναίκας σήμερα. Την εργαζόμενη,τη μάνα,τη σύζυγο, την επιστήμονα , την πολιτικό και αυτή που προσπαθεί να συνδυάσει όλα τα παραπάνω και με ένα αδιανόητο για την κοινή λογική τρόπο να βρίσκει τη δύναμη και να τα καταφέρνει.
Μίλησε ακόμα για την ανάγκη της εκπαίδευσης της κοινωνίας από τη πολιτεία , έτσι ώστε να κατανοήσει αυτές τις τεράστιες αλλαγές που συντελέστηκαν τα τελευταία χρόνια και που αφορούν το ρόλο της γυναίκας . Για την ανάγκη της αντιμετώπισης της γυναίκας με ισότητα-ισονομία-δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια. Το δικαίωμα της σε μόνιμη και δίκαια αμειβόμενη εργασία και τέλος την ανάγκη να βιώνει η γυναίκα σε κάθε έκφανση της ζωής της τη προστασία, την φροντίδα και την εμπιστοσύνη της πολιτείας.
Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης κυρίας Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά και τη βράβευση γυναικών που έχουν διακριθεί για την κοινωνική τους προσφορά καθώς και των γυναικών προέδρων συλλόγων και τοπικών κοινοτήτων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: