Συνάντηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ , Ιγγλέζη Κατερίνας με αντιπροσώπους Σωματείων και Συλλόγων του Ν. Χαλκιδικής

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Συνάντηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ , Ιγγλέζη Κατερίνας με αντιπροσώπους Σωματείων και Συλλόγων του Ν. Χαλκιδικής

Ιερισσός 28-4-2015

Με τους προέδρους των «Σωματείων Καταστημάτων Εστίασης και Υγειονομικού ενδιαφέροντος», Καλλικράτειας, Φλογητών, Διονυσίου και Ποτίδαιας αλλά και του «Συλλόγου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Καλαμαριάς και Κασσάνδρας», συναντήθηκε το Σάββατο 25 Απριλίου – μετά από προσκλήσεις τους – η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, Κ. Ιγγλέζη στα Ν. Μουδανιά.
Οι πρόεδροι των καταστημάτων εστίασης, έθεσαν στη βουλευτή το οξυμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με την ασύδοτη – πολλές φορές – λειτουργία των καντινών στις περιοχές τους, που σε αρκετές περιπτώσεις λειτουργούν κατά παράβαση των όρων λειτουργίας τους, πλήττοντας τον κλάδο τους. Επιπλέον αναφέρθηκαν στην ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών τους σε 100 δόσεις, προς τον Δήμο και το κράτος για την συνέχιση της δραστηριότητάς τους.
Ο πρόεδρος και μέλη του «Συλλόγου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Καλαμαριάς και Κασσάνδρας», εξέθεσαν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου τους (ανεργία, βαριά φορολογία, υψηλές εισφορές στον ΟΑΕΕ) και επικεντρώθηκαν στο σοβαρό πρόβλημα των «λαθροεγκαταστατών» που κατασκευάζουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις χωρίς να είναι κάτοχοι των ανάλογων και αντίστοιχων αδειών αλλά και τον ελλειπή έλεγχο από τους αρμόδιους φορείς (Περιφέρεια, Αστυνομία, ΔΕΗ).
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση της βουλευτού με μέλη του Συλλόγου Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών( PALSO) στον Πολύγυρο . Στη συνάντηση εκφράστηκε η ανησυχία της ομοσπονδίας PALSO για ορισμένα σημεία του νέου πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία και ζητήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: