Επισκέψεις της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος στις λίμνες Κορώνεια – Βόλβη, στο ΕΚΒΥ, στον Όλυμπο και στον Ασωπό, 11-13 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Επισκέψεις της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντοςστις λίμνες Κορώνεια – Βόλβη, στο ΕΚΒΥ, στον Όλυμπο και στον Ασωπό,  11-13 Ιουνίου 2016

 

 

Στα πλαίσια των εργασιών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθούν επιτόπιες επισκέψεις σε περιοχές με ιδιαίτερο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον και συσκέψεις με φορείς, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των περιβαλλοντικών προβλημάτων από τα μέλη της Επιτροπής και την ανάδειξη των περιβαλλοντικών δυνατοτήτων των περιοχών, έχοντας πάντα ως σκοπό την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή το Σάββατο 11/06/2016 στις 9:30 π.μ. θα επισκεφτεί το Εθνικό Πάρκο Κορώνειας Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών και στη συνέχεια στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Κέντρο Πληροφόρησης του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας Βόλβης στην Απολλωνία Ν. Θεσσαλονίκης και συζήτηση με φορείς για τα θέματα της προστασίας και ανάπτυξης των λιμνών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:00 θα γίνει επίσκεψη στο Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων – Υγροτόπων (ΕΚΒΥ).

Την Κυριακή 12/06/2016 στις 11:00 παρουσία στα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου στο Λιτόχωρο Πιερίας, το οποίο θα εγκαινιάσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ιωάννης Τσιρώνης.

Στη συνέχεια τη Δευτέρα 13/06/2016 στις 12:00 θα γίνει επιτόπια επίσκεψη στον Ασωπό και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τανάγρας στο Σχηματάρι Βοιωτίας με τους φορείς.

 

Κατερίνα Ιγγλέζη,

Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος

και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: